Beste leden,

Op zaterdag 6 januari gaan we met zijn allen driekoningen zingen om geld in te zamelen voor de jeugdkas. We vertrekken rond 15u aan de kantine, zo veel mogelijk in groepjes van drie(koningen), begeleid door een volwassene. Bij terugkomst in de kantine wordt er appelsap en chocomelk voorzien, alsook een stukje cake. Eventuele snoep zal opnieuw verdeeld worden. Graag zoveel mogelijk verkleed komen. 's avonds gaat het jeugdcomité de inzameling verder zetten in de plaatselijke café's,  alle gezelschap is nog welkom  :)

Wij wensen jullie alvast een spetterend jaareinde, en een goede start voor 2018 !!!

Hopelijk tot dan !

Het jeudcomité

Graag willen wij hierbij alle leden, ouders, supporters en sympathisanten uitnodigen op onze Nieuwjaarsreceptie.
Deze zal doorgaan op vrijdag 19 januari 2018 vanaf 19h30 in onze kantine.
Wij hopen uiteraard om jullie daar massaal te mogen begroeten. Graag je aanwezigheid bevestigen via mail hkcbestuur@gmail.com of door je aanwezigheid aan te duiden in Twizzit.

Met pijn in het hart dienen wij jullie mede te delen dat Georgette Janssens overleden is tijdens de nacht van 24 op 25 december. Als we spreken over iconen binnen onze club, dan is Georgette daar zeker één van. Ze heeft zich jaren met hart en ziel voor onze club ingezet. Zo is ze bijvoorbeeld jaren meegeweest als ploegleider van “haar” jeugdploegje. Mensen die al lang bij de club zijn, zullen haar vooral herinneren als de ‘toogmadam’: uren, dagen, heeft ze zich keihard ingezet om iedereen van de nodige drank te voorzien. Je kon de kantine niet binnenkomen, of ons Georgette stond achter de toog. Zelfs nadat haar man overleden was, die ook nog verschillende jaren voorzitter is geweest (Alex Raats), is ze zich nog jaren blijven inzetten. GEORGETTE, WE GAAN JE MISSEN EN ZULLEN NOOIT VERGETEN WAT JE ALLEMAAL VOOR DE CLUB HEBT GEDAAN. Bij deze willen wij ook haar familie, met voorop haar zoon Luc Raats en schoondochter Annemie Van Mechelen (beiden ook sinds mensenheugenis actieve leden binnen onze club) en haar andere zoon Marc Raats (die ook nog korfbal heeft gespeeld) met zijn gezin, heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode. De begrafenis is voorzien op 9 januari.

Klik hier voor de rouwbrief

Hier nog wat meer informatie over Oudjaar 2017

Kinderen zijn eveneens welkom en dit tegen een democratische prijs van € 13/kind.

Graag jullie aanwezigheid voor 18/12/2017 bevestigen per mail (miekebieke2@gmail.com) met vermelding van het aantal personen/kinderen en bedrag storten op BE82063977879768 (met vermelding van naam).

Hieronder ziet u het menu voor volwassen en de kinderen.

Vowassenen

Sauzen

Broodassortiment

IJsje

Op vrijdagavond 24 november gaan we met de jeugd speculaas verkopen in de buurt van de kantine van Hoevenen. Het zou fijn zijn als we dat met velen samen zouden kunnen doen.
De jeugd zorgt, onder begeleiding, voor de verkoop van de speculaas. Ouders zijn welkom om ons te vergezellen.
Iedereen is welkom vanaf 18u, we zouden graag met de eerste groepen vertrekken om 18u30.
Nadien voorzien we warme chocoladeverkoop en poffertjes.
Graag in Twizzit aangeven indien je niet aanwezig kan zijn.
Zo kunnen wij inschatten hoeveel eten en drinken we ongeveer moeten voorzien.
We kijken er alvast naar uit!
Groetjes,
Jeugdweekendcomité

Op zaterdag 2 december vanaf 14u verwachten wij de Sint in de kantine. Hiervoor zouden wij graag zoveel mogelijk jeugdspelers verwelkomen zodat ze vergezeld van een pannenkoek en chocomelk, samen kunnen aftellen tot de komst van Sinterklaas.

Welkom bij Hoevenen Korfbal Club!

Op deze site vindt u alle informatie over onze club.

Ben je geïnteresseerd om lid te worden, klik dan op deze link en laat je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Op de trainingen pagina vind je alle info over de trainingsmomenten.

Heeft u nog vragen stuur dan een mailtje naar hoevenen@korfbal.be

Decathlon clubkaart

Vanaf dit jaar beschikt Hoevenen Korfbal Club over een eigen Decathlon clubkaart. Leden, bestuursleden, vrijwilligers en sympathisanten kunnen zich met hun eigen Decathlonkaart aansluiten bij de Decathlon Clubkaart van onze vereniging! Wat zijn de voordelen? Je krijgt éénmalig 400 punten op je klantenkaart (= 1 cadeaubon van 6 euro bij een Decathlonfiliaal naar keuze) én met elke aankoop bij Decathlon steun je onze vereniging. Hiermee kan u onze club helpen om punten te verzamelen. Met deze punten kan de club dan materiaal aankopen!

Via onderstaande link of in een Decathlon winkel kan u uw klantenkaart koppelen aan onze club.

16/01/2018 21:00-22:30
KERN / HOEVENEN A - Korfbaltraining