Op zaterdag 24 maart vindt onze jaarlijkse algemene vergadering plaats. Wij willen alvast vragen aan alle leden om deze datum in hun agenda te noteren. Meer info over de inhoud van de vergadering zal jullie in de komende weken bezorgd worden.

Op zondag 18 maart speelt onze 1ste ploeg de runner-up wedstrijd in Herentals voor promotie naar Hoofdklasse 1.

Via onderstaande link kan je je inschrijven om met de bus mee te gaan.

Maandag 2 april vindt onze jaarlijkse Paasbrunch plaats. Meer info hierover volgt snel, maar hou deze dag alvast vrij.

Onderstaand vinden jullie terug wanneer de kantine op vrijdagavond geopend is tijdens de zaalcompetitie. Iedereen is die dagen dus welkom om iets te komen drinken. Ben je bereid om op één van deze vrijdagavonden toog te doen, mag je dit ook altijd doorgeven aan Renate.

Vrijdag 16/2: kantine gesloten

Vrijdag 23/2: kantine open

Vrijdag 2/3: kantine gesloten

Vrijdag 9/3: kantine open

Zaterdag 26 mei vindt het jaarlijks recreantentornooi plaats op ons veld!

Beste leden,

Op zaterdag 6 januari gaan we met zijn allen driekoningen zingen om geld in te zamelen voor de jeugdkas. We vertrekken rond 15u aan de kantine, zo veel mogelijk in groepjes van drie(koningen), begeleid door een volwassene. Bij terugkomst in de kantine wordt er appelsap en chocomelk voorzien, alsook een stukje cake. Eventuele snoep zal opnieuw verdeeld worden. Graag zoveel mogelijk verkleed komen. 's avonds gaat het jeugdcomité de inzameling verder zetten in de plaatselijke café's,  alle gezelschap is nog welkom  :)

Wij wensen jullie alvast een spetterend jaareinde, en een goede start voor 2018 !!!

Hopelijk tot dan !

Het jeudcomité

Graag willen wij hierbij alle leden, ouders, supporters en sympathisanten uitnodigen op onze Nieuwjaarsreceptie.
Deze zal doorgaan op vrijdag 19 januari 2018 vanaf 19h30 in onze kantine.
Wij hopen uiteraard om jullie daar massaal te mogen begroeten. Graag je aanwezigheid bevestigen via mail hkcbestuur@gmail.com of door je aanwezigheid aan te duiden in Twizzit.

Met pijn in het hart dienen wij jullie mede te delen dat Georgette Janssens overleden is tijdens de nacht van 24 op 25 december. Als we spreken over iconen binnen onze club, dan is Georgette daar zeker één van. Ze heeft zich jaren met hart en ziel voor onze club ingezet. Zo is ze bijvoorbeeld jaren meegeweest als ploegleider van “haar” jeugdploegje. Mensen die al lang bij de club zijn, zullen haar vooral herinneren als de ‘toogmadam’: uren, dagen, heeft ze zich keihard ingezet om iedereen van de nodige drank te voorzien. Je kon de kantine niet binnenkomen, of ons Georgette stond achter de toog. Zelfs nadat haar man overleden was, die ook nog verschillende jaren voorzitter is geweest (Alex Raats), is ze zich nog jaren blijven inzetten. GEORGETTE, WE GAAN JE MISSEN EN ZULLEN NOOIT VERGETEN WAT JE ALLEMAAL VOOR DE CLUB HEBT GEDAAN. Bij deze willen wij ook haar familie, met voorop haar zoon Luc Raats en schoondochter Annemie Van Mechelen (beiden ook sinds mensenheugenis actieve leden binnen onze club) en haar andere zoon Marc Raats (die ook nog korfbal heeft gespeeld) met zijn gezin, heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode. De begrafenis is voorzien op 9 januari.

Klik hier voor de rouwbrief

Hier nog wat meer informatie over Oudjaar 2017

Kinderen zijn eveneens welkom en dit tegen een democratische prijs van € 13/kind.

Graag jullie aanwezigheid voor 18/12/2017 bevestigen per mail (miekebieke2@gmail.com) met vermelding van het aantal personen/kinderen en bedrag storten op BE82063977879768 (met vermelding van naam).

Hieronder ziet u het menu voor volwassen en de kinderen.

Vowassenen

Tomaat met grijze garnalen